Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Ebook d.o.o. je lastnik spletne strani www.ebranje.com in se obvezuje ter zagotavlja, da bo varovalo vaše osebne podatke. Podatki, ki jih boste posredovali, so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potrošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03).

Za potrebe poslovanja zbiramo naslednje podatke:
-    ime in priimek,
-    naslov in kraj bivanja,
-    naslov elektronske pošte,
-    geslo v šifrirani obliki (v kolikor se uporabnik registrira) ter
-    ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, s katerih uporabnik vstopa v spletno mesto.

Vaše osebne podatke bomo uporabili predvsem za to, da vas obveščamo o nakupu in v primeru naročila na e-poštna obvestila o novostih na naši spletni strani. Če teh informacij po e-pošti ne želite prejemati, se lahko odjavite tako, da nam to sporočite na naslov: info@ebranje.si.


Z uporabo naših storitev, izdelkov in informacij, ki jih boste našli na naši spletni strani, se kot uporabnik zavezujete, da se boste držali etični in zakonskih pravil ter spoštovali avtorske, založniške idr. pravice ter druga zakonsko določena pravila in norme v skladu z prej omenjenimi pravicami.